בלוג

בישול מדויק מתחיל במים נקיים

למה מים רגילים לא תמיד מספיקים?

רוב מי הברז בישראל מכילים אבנית, כלור, מתכות ולעיתים גם שאריות תרכובות כימיות. חימום המים לצורך בישול רק מגביר את הריכוזים הללו – מה שמוביל לטעמים לוואי בתבשילים, ויכול אפילו לשנות את צבע הירקות בעת הבישול או להשפיע על התפיחה באפייה.

מה ההבדל כשמשתמשים במים מסוננים?

בזכות מערכת מים תת כיורית איכותית, מתקבלות תכונות מים קבועות: ללא טעמי לוואי, ללא מתכות וללא כלור – בדיוק מה שצריך כדי להדגיש את חומרי הגלם ולתת להם לזהור. מעבר לכך, גם מכשירי החשמל למטבח יישמרו לאורך זמן כשהם אינם באים במגע עם אבנית.

חוויית שף גם בבית

אם אתם מבשלים לעצמכם או מארחים חברים, אל תתפשרו. מים איכותיים הם הבסיס לכל. גם קפה, גם פסטה, גם מרק – משתדרגים מיד כשמשתמשים במים נטולי מזהמים. לא פלא ששפים ברחבי העולם עוברים לסינון קבוע כחלק בלתי נפרד מתהליך ההכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *